Silva, Villa Road 10 yards målskytt, Spanien 4-0 av Justin Smith

Innan spelet, spelarna Tahiti spanska spelare förbereda sig för var och en uppvisar en liknande halsband, Tahiti substitut kom till Spanien är ett undantag från bänken för att skaka hand med världsmästare bilder. Arrangör av Tahiti laget innan avspark, de första fyra minuter, Torres och Mata avslutade sparka på den vänstra väggen slips bröt sig in i restriktionsområdet, sedan 14 yards nära hörnet bröt Tui, Spanien 1-0 bly, som är det land Torres laget i de första 32 mål. De första 10 minuterna, Villa mittfältet bollen, Torres bröt sig in i restriktionsområdet lobb över ribban. Omdömen? 31 minuter, Villa korsar bollen efter bollen på toppen av bågen, Silva 10 yards på högerflanken och gjorde mål, Spanien 2-0 för att utöka ledningen. 33 minuter, Mata mittfält pass, Torres offside plocka bollen utanför området hade förlorat målvakten Rochester, följt knuffade Kongmen poäng 3-0, vilket är den 7: e Torres uppdrag av det spanska laget i spelet lanserades i 2 bollar. 37 minuter, 阿兹皮利奎 torn biografi, Villa Stängd väg bröstet efter avslutad volley bred.? 38 minuter, över bollen lämnade begränsat område ?? Silva, Villa Road 10 yards målskytt, Spanien 4-0, som är den Villa till det spanska laget i de första 54 bollar. De första 45 minuterna, Cazorla omkull på mittfältet Xiu uttryckt sitt missnöje med domaren efter den spanska mittfältaren fick ett gult kort. En minut av stopptid, eftersom det i rätt sidlinjen Carlo direkt skott, var bollen Reina Puzhu halvtid, Spanien 4-0 lead.cheap fotbollströjor

? Den andra halvan började de spanska göra byten justeras ut Navas Ramos, Torres blev kaptenen av fältet, de första 48 minuter efter pausen Monreal vänster kors, gjorde Villa litet begränsat område, Spanien 5-0. 57 minuter direkt efter pausen Navas biografi, Torres 12 yards Tuishe 6-0, Torres tredje hat-trick för det spanska laget, men han blev också den första i historien om Confederations Cup iscensatt två gånger hat-trick av spelarna, förra gången var 2009 i Nya Zeeland, Spanien, 5-0 seger i spelet. De första 64 minuter, Cazorla Houchangchangzhuan, Rochester netto smash sälja Villa fick bollen innanför restriktionsområdet små lätt tryck Kongmen 7-0, Villa hat-trick, scoring en karriär i landslaget nådde 56, mer än Romario och Eto ' o, binda landslaget målskytt Batistuta bland de 20. 66: e minuten, Mata och Silva sparkade i gräns stängt område komplett med bakre väggen i restriktionsområdet, Mata 12 gårdar och gjorde mål, 8-0.read Spanien mer Omdömen