köpa coc mörk elixir av Alva R.

1 Kroatien andra omgången NetherlandsJune 24 Peking tid idag klockan 4 på morgonen, köpa coc mörk elixir Brasilien VM finalen i grupp en tävling, Mexiko mot Kroatien. Båda sidor slutade mållös i första halvlek, Marx, Guarda och andra halvlek substitut Javier Hernandez gjorde, Persic Kroatien gjorde rädda ansiktet mål var Delray Beach utvisad. Slutligen, Mexiko 3-1 seger över Kroatien, tvåa i gruppen går vidare till den 16 man starka Netherlands.Croatia hade 3 gånger mot Mexiko, vinna i uppvärmningen match 2, men misslyckades i den enda officiella matchen, Mexiko 2002 World Cup gruppspelet seger. Mexiko har inte vunnit i den sista omgången av gruppspelet i VM sedan 1986, men spelet drar bara se till examen. Kroatien endast med fusalike ersatt Samir spelade Mexiko förblev rita med Brasilien start lineup.After öppnandet av första halvlek, Köp Clash of Clans Gem, guld, mörk Elixir, väggar, Town Hall Pokaler - billigt pris båda sidor spela snabbt tempo, utmanar hård . De första 7 minuter, Ivan Rakitic hörn, slog Persic 11-yard volley högt i luften. Den 14: e minuten, Srna rätt taktiska hörnet biografi, Olic lilla färjan på väg på vänster sida av området, men Aguilar innan Mandzukic annat gratis. Senare Srna kors från högerkanten Persic fläckar upprättas. Mexiko 16 minut loopas Herrera båge längst upp i straffområdet för att försöka långskott, slå bollen ribban dyker upp, Kroatien målvakt Pletikosa ut i en kall sweat.On 19 minuter, Peralta plötsligt fram bakom försvar, med tanke på attack Kroatiens målvakt Pletikosa men bollen. 27 minuter, pulanjiqi 30 gård skott från en något högre. Den 29: e minuten, Corluka plockade, Mandzukic leds färjan, peilixiqi volleyboll. De första 37 minuter, pulanjiqi defensiva hörn klar Hand bollen utanför området, såg sig domaren inte bötfällas. De första 39 minuter, Max defensiv foul straff gult kort, Srna 30 kilometer från en frispark för att skjuta högre. Kriget i första halvlek, båda sidorna slutade mållös.