C Ronaldo missade en straff i Champions League fortfarande slog rekord genom John Jack

Champions league grupp B omgången av ett krig med fokus i Köpenhamn i slutet av parken, F50 Trainers real Madrid jättar i Danmark Köpenhamn. Herr Department hjälper i första halvlek Modric tutade ut världen, bryta dödläget, dubbel andra halvlek Cristiano Ronaldo, och ett skott tog i stolpen en gång missade en straff. Real Madrid finalen 2-0 bortaseger över Köpenhamn, till 6 strid 16 arbete under de första fem segrar och en oavgjord kvalificera sig. Efter två veckors vila, Cristiano Ronaldo i Köpenhamn i Champions League gruppspelet fylld med blod. Nyheten "," inte mål som Cristiano Ronaldo, kan grönsaksfält inte stoppa Cristiano Ronaldo mans fotspår. Fem även missade en straff, men Ronaldo gjorde nio mål i Champions League, eller skapa nya myter. Minnesvärd är att Ronaldos mål är Real Madrid i Champions League (Champions League och Champions League) i historien om den 800: e bollen! Cristiano Ronaldo har gjort 68 mål under 2013, vann den gyllene bollen i vinkade till Cristiano Ronaldo. National Derby 1-2 efter förlusten mot Barcelona, ​​Real Madrid åtta matcher i rad, har ronaldo mål, att ha dödat 15 mål totalt, detta är den längsta Cristiano Ronaldo individuella poäng rekord i rad. Intressant C Luo Jin boll spree den inträffar efter "ironi" blatter. reyrthdfhgtyuergdfgdfheth Detta är Cristiano Ronaldo säsongens Champions League gruppspelet 9 bollen, portugisiska superstjärnan och satte nytt rekord: champions ligamål. Under säsongen 2004-05 Manchester Uniteds Ruud van Nistelrooy, Pippo Inzaghi och Hernán Crespo, säsongen 2002-03 UEFA Champions League gruppspelet 8-ball rekord hålls samman för att vara Cristiano Ronaldo att bryta igenom. Cristiano Ronaldo är mer är det värt att nämna att detta mål, eller Real Madrid i Champions League (Champions League och Champions League) i historien om den 800: e bollen! Cristiano Ronaldo hade en chans gjorde två mål, även gjorde ett hat-trick, kör tyvärr tog i stolpen under andra halvåret, 88 minuter, Cristiano Ronaldo görs till straff, men den här gången den portugisiska avsluta mitten av målvakten. Cristiano Ronaldo missade en straff, den här typen av situation som vi sällan möts. Ronaldo var sista gången en straff i champions league (inklusive skattetillägg), eller säsongen 2007-08 på Manchester United, Barcelona i första världskriget. Karriär en straffspark för 72 gånger, Cristiano Ronaldo, 10 gånger två Tianjiao att hålla samma takt, messi 56 gånger sparka är 10 gånger missa! Innebär att koncernen mål för ronaldo straff på dubbla Epic Records, bara kan vänta tills nästa år.