Tre mål i nio minuter med Kylinzhao Zhao

Idag FA Premier League inledde fokus krig Liverpool agaist Crystal Palace den här säsongen. Under första halvåret, Joe Allen först bröt isen för de röda med hörna. Under andra halvåret, SAS föreningen varje gjorde ett mål. Reds tog en 3-0 ledning och såg billiga NBA MT Mynt att cruising till en bekväm seger tills den 79: e minuten, när spelet var vänt på huvudet helt. Förbluffande, efter att ha tittat död i vattnet under en stor del av den andra halvan, Palace kunde montera en sen comeback, tjänar en spektakulär 3- 3 oavgjort. Omdömen

Facing resultaten Suarez ropade döljer hans ansikte. När allt resultaten är svåra att släppa taget. När 2K16 Mynt visselpipan gick i slutet av spelet, Suarez som gjorde sitt bästa för hans lag squated på gräsmattan. Samtidigt, en annan viktig spelare Gerrard svepte för andra gången. När teamet väntar hela karriären för att få den högsta utmärkelsen efter 24 år, men på ögonblicket i sista minuten, förlorade allt hopp. Även en Iron Man kan inte styra sin rörelse på denna time.But efter att den starka Gerrard slog tillbaka med tårar för att trösta Suarez. Omdömen