Jag tog honom till Daash, från 21 meter ut efter billiga Fifa mynt Ronaldo lämnade fot sevärdheter hög. 2 därefter med GSS Agatha

tog honom till Dash, från 21 meter ut efter billiga Fifa mynt Ronaldo lämnade fot sevärdheter hög. 2 minuter senare Drogba högre vinkel i huvudet. I 57: e minuten Barak var snett gånger 24 meter efter att hitta brand hög och bred. De första 20 minuter i andra halvlek, Chelsea slutade fem skott, medan "Manchester United" är inte en kicker. Senare är Ferdinand och Claude Makelele alla mindre skador behandlas kortfattat. I den 74: e minuten Ronaldo vänster sida av straffområdet i det förflutna en liten vinkel skott i den 76: e minuten efter Michael Essien, Florent Malouda bröstet bollen i straffområdet, till Ferdinand ben snappa upp, föll Florent Malouda i straffområdet, men domaren Michel 1-1 med Chelsea i hälften den andra efter 46 minuter, "tänk om" upp till 35 meter sköt länge sedan. Minut 54, Essien vägrade att bevilja en straff, Florent Malouda och lossning arm arg protest mot > > Ditt sinne är den mest kraftfulla klubbarna i Europa? Omdömen

I 78: e minuten, Ashley Cole sköt i Drogba Cross, AD 26, höger fot till vänster, slå bollen rakt annan pop up. TRIVIA parti efter att ha gått Chelsea i de fyra finalen som har uppnått, är det tydligt att tyvärr. I 82: e minuten, skytte billiga Fifa mynt Tevez från utanför regionen. Efter en halv minut, Ballack scored på kanten av området är mycket höga. Efter 87 minuter ersatte Giggs Scholes, och därmed till 759 spel, "Manchester United" matcher mot Wales veteran bryta utseende Sir Bobby Charltons klubbrekord som återstår. Efter 90 minuter förblev ställningen 1-1 i extra tid av de andra nittio minuter ett bidrag som honom med utbyte av de första att justeras, substitut Florent Malouda med Kalou Salomon. 94 minuter, Ashley Cole efter att ha korsat genombrottet i den vänstra, Ballack, Lampard flyktiga bly justering kör ca 14 meter kvar fot skott, bollen dörr pop. Billiga Fifa mynt högre chef Ricardo Carvalho 98 minuter. 1 minut senare, utmattad Anelka ersätter Joe Cole. De första 100 minuter, Patrice Evra, vänster igen efter utgången av det första halvåret fram till den nedersta raden, Giggs Ryan, 9 meter borta från den vänstra foten av en kula i huvudet. Senare har det ersatts Rooney Nani. 102 minuter, Tevez, Ronaldo passera i straffområdet till vänster, efter betalning av nödstoppet och omedelbart konfiskerades av Peter Cech. Den första fortfarande avstängd fungerar halva tiden, Ricardo Carvalho huvudet högre i hörnet, gillar spelet, började scenen för regn. 111 minuter, Vidic var positiv ner Nicolas Anelka gult kort. Direkt frispark Didier Drogba sköt från 28 meter. Ashley i staten, billiga Fifa mynt