Blackhawks vinna Stanley Cup Jersey av Carrie White

CHICAGO - För första gången på 77 år, AJ Grön Jersey Chicago Blackhawks fans såg sina hockeyhjältar vinna Stanley Cup på hemmaplan. Blackhawks vann sin tredje Stanley Cup i sex år med en spännande 2-0 Game 6 seger över Tampa Bay Lightning på måndag kväll, den första gången sedan 1938 som de fångade ett mästerskap i Chicago. Star yttern Patrick Kane hade ett mål, hans första i Stanley Cup-finalen, http: //www.nflbengalsofficial.com/Authentic-Aj-Hawk-Jersey  och en assist på backen Duncan Keith mål att bränsle segern. Målvakt Corey Crawford var stellar med 23 räddningar, vinna sin fjärde spelet i slut där han kapitulerade ett mål eller mindre. Det var hans andra shutout av slutspelet. Keith outtröttliga backen, som bröt 700 spelade i säsongen under spelets gång minuter, öppnade poäng med en strålande individuella insatser i den andra perioden, hans tredje i slutspelet. Efter lagen handlas chanser i en pigg andra period, Keith http: och slutligen bröt igenom på 17:13 för att ge Blackhawks ledningen //www.nflbengalsofficial.com/Authentic-Adam-Jones-Jersey . Brad Richards fick pjäsen kommer med ett pass till Patrick Kane på högerkanten. Han stannade vid toppen av anfallszonen, vilket gör Keith att gå in med ett huvud av ånga. Kane matas Keith och defenseman sköt pucken genom Cedric Paquette, använda honom som en skärm. Blixt målvakten Ben Bishop räddade, men lämnade rebound, förutsatt Keith skulle inte tillåtas att komma till nätet. Men han blåste förbi Paquette, Andrej Šustr fångades handfallen nära veck, och Keith satte pucken över biskopens handske att göra mål spelets första målet. Kane gjorde sitt 11: e eftersäsongen, och första mål sedan Game 6 i Western Conference finalen http: //www.nflbengalsofficial.com/Authentic-Aj-Mccarron-Jerseyon en stor passningsspel mellan Brandon Saad, Richards och Kane , de två sistnämnda som förbinder på en timer på 14:46. För Kane, som hade tre assist i Game 7 i Western Conference finalen var det en annan ögonblick då en till synes vilande stjärna antändes vid rätt tidpunkt. Den första perioden såg Blackhawks tjänar två maktspel, och har gyllene chanser att göra mål på båda. Med Cedric Paquette i rutan för utlösning, Marian Hossa vänt ett pass framför Teuvo Teräväinen, vars spets skott räddades av tån på Ben Bishop. Patrick Sharp väntade med posten men kunde inte få en pinne på porlande pucken. Senare, med Brian Boyle i rutan för grovbearbetning, en 2-on-1 ner lågt mellan Patrick Kane och Jonathan Toews resulterade i Toews nästan skicka en puck hem med axeln av sin klubba på isen. The Lightning hade också ett nära samtal, som Steven Stamkos ringt pucken från en ribbträff med cirka 12 minuter kvar under perioden. Det var en mardrömslik natt för Lightning stjärnan, som också misslyckats med att göra mål i en friläges mot Crawford, bara behöva lyfta pucken över hans pad: Lightning, som de gjorde alla serier, spelade tappert, gå skift för skift med Blackhawks i en jämn match. Men i slutändan, Blackhawks fångade fyra av dem; och, i processen, estalblished vad är så nära en dynasti som vi ser i ett lönetak era. Den Blackhawks'core - Jonathan Toews, Patrick Kane, Marian Hossa, Patrick Sharp, Duncan Keith och Brent Seabrook - kanske inte får en ny chans på det på grund av lönetak begränsningar. Men nu, de är huvud-och-axlar ovanför resten av NHL:. Koppling veteran ledare som stolt upp en tredje Cup tillsammans framför fans de hjälpte expandera och fängsla bortom någons fantasi Omdömen