Fiorentina tog kontroll över UEFA Europa League Group K från solen alive

La Viola, som hade Runescape 2007 Guld franska sidan Guingamp på första matchday, gick fram genom Alberto Aquilani i den 33: e minuten och andra halvlek mål från Josip Ilicic i den 61: a minuten och Federico Bernardeschi i den 67: e minuten säkrade en bekväm seger. Guingamp slår PAOK Salonika 2-0 hemma med två mål på tre minuter i början av den andra halvan från Sylvain Marveaux. Legia Warszawa behållit sin 100 procent börjar Group L med en slåss 1-0 bortaseger på Trabzonspor, tryggas genom en första halvlek mål från Michal Kucharczyk i den 17: e minuten. Den andra matchen såg Lokeren nederlag Metalist Kharkiv 1-0, Nill De Pauw få vinnare på 74 minuter. I grupp G, behövs det ett stopp tid equalizer från substitut Stephane Mbia att tjäna Europa League innehavare Sevilla en 2-2 vid Rijeka. Iago Aspas satte spanjorerna framåt i den 26: e minuten, men de var ner till tio män fem minuter in i andra halvlek när timothée kolodziejczak visades en rak rött för en foul på Andrej Kramaric, som konverterade den resulterande straff. Zoran Kvržić såg ut att ha vunnit det för kroaterna i den 66: e minuten, bara för Mbia att sopa i en equalizer under tilläggstid. I Rotterdam, Elvis Manu slog en sen vinnare som Feyenoord slå Standard Liege 2-1 i Rotterdam. Defender Sven Van Beek leds värdarna framför i början av andra halvlek, bara för Jonathan Viera att utjämna på 63 minuter innan Manu ryckte seger med tre minuter kvar. Napoli vann med 2-0 borta på Slovan Bratislava för att spela in en andra raka seger i grupp I med mål från Marek Hamsik i den 35: e minuten och ersätta Gonzalo Higuain i den 74: e minuten. Sparta Prag slog Young Boys 3-1 hemma, med hjälp av ett stag från David Lafata, medan Yury Zhirkov gjorde djupt i stopp tid att ge Dinamo Moskva en 1-0 seger över PSV Eindhoven.