Real frodas, Liverpool lämna det sent med solen alive

Real Madrid FIFA 15 Mynt öppnade försvaret av deras UEFA Champions League-titel med en 5-1 mauling Basel i grupp B på Santiago Bernabeu. Nästan fyra månader från säkra La Decima i Lissabon, rekord vinnarna visade glimtar av sitt lysande bäst och efter en självmål från Marek Suchy fick bollen i rullning, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo och James Rodrguez alla hittade målet i sju första -Hälften minuter. Derlis Gonzalez tog en tillbaka för Basel men Karim Benzema avslutade målskyttet med tio minuter kvar

. Det var nästan precis som i gamla dagar på Anfield som Steven Gerrard gjorde en extra-vinnare att få Liverpools återkomst till EU: s konkurrens off till en vinnande start. Den röda kapten, så inflytelserik på de europeiska nätter i det förflutna, strök hem en mycket sen spot-kick att ge sitt lag en 2-1 seger över klämmiga Ludogorets. Det tar oftast något speciellt att upstage Mario Balotelli, som gjorde det första mål för klubben sedan hans £ 16m sommar överföring från AC Milan, men de bulgariska småfiskar nästan uppnått det när ersättare Dani Abalo rullade i en 90: e minuten equalizer. Men när Javi Manquillo kom ner av målvakten Milan Början, bara undertecknades i helgen på grund av suspension och skadan för Ludogorets 'två första val, Gerrard antog rollen som han har blivit synonymt. italienska anfallaren Ciro Immobile gjorde sitt första mål för Borussia Dortmund som den tyska sidan produceras en dominerande prestanda distansera Arsenal 2-0 i grupp D. Gabon anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang lagt till en annan i början av andra halvlek för att hjälpa Dortmund till en helt välförtjänt seger 2-0. andra håll i grupp D, Galatasaray anfallaren Burak Yilmaz nettas ett stopp-tid equalizer att förneka Anderlecht ett första borta Champions League vinna nio år i en attraktion 1-1 i Istanbul.