Vem gjorde mål i Brighton Win på Fulham, som var deras andra seger? av sol alive

Managerless FIFA 15 mynt billigt släpade sig ur Sky Bet Championship nedflyttning zonen med en 2-0 seger på Fulham. De Seagulls, letar efter en ny chef direkt efter Sami Hyypiä avgång för en vecka sedan, hittade bara deras andra seger i 20 matcher på grund av andra halvlek mål från Adrian Colunga och Solly mars. Chris Hughton är favorit för rollen, men samtidigt interims chef Nathan Jones gör ett bra jobb med att hålla fortet, uppföljning fredagens slåss 2-2 mot behandlingen med bara Brighton 2nd bortaseger för säsongen. Omdömen

Jones inte förväntas bli uppskattad för det bästa jobbet, men det kommer inte att försvinna på den tidigare Albion försvarare som Fulham gör ganska bra eftersom de erbjöd vaktmästare Kit Symons den permanenta jobb. Ändå värdar, nu säkert i mitten av tabellen efter en usel start på kampanjen, visade lite av sin nuvarande gnista, med Seagulls på att ta slut välförtjänt segrare. Danny Holla kan ha plats dem till en tidig ledning, men scuffed sin volley bred och Fulham målvakten Marcus Bettinelli tvingades till fina bevarar att upprätthålla ut skott från Colunga och Elliott Bennett Omdömen

Centre halv Lewis Dunk -. Talande Brightons skyttekung den här säsongen - loopas även en nick över ribban och skickade en annan rakt in i bröstet på Bettinelli. SVAGARE Fulham inte brydde sin forna målvakt David Stockdale i 1: a halvlek, även om Ross McCormack skott avböjdes snävt bred och Hugo Rodallega var inches från svarvning i Kontstantinos Stafylidis "cross-shot. Brighton borde ha gått framåt nio minuter efter intervall när Craig Mackail-Smith skära bollen tillbaka till Norwich Låntagaren Elliott, som märkte hans första skott blockerades och hans uppföljning konkurreras ut av axeln av Bettinelli. Bollen droped till Colunga med Bettinelli strängat, men den spanska anfallare skott klippt utsidan av ett inlägg

Emellertid 6 minuter senare seagullsna gjorde utvecklingen efter Bennett -. En av fyra Albion spelare vars lånpass slutade efter matchen - introducerades i området genom Stafylidis. Colunga ökat och kyligt levereras Bettinelli på fel sätt från platsen för hans fjärde mål för säsongen. Fulham slutligen väckte sig, men avslogs av ett bekant ansikte, med Stockdale dra bort en underbar fingertoppskonserv att upprätthålla ut Sean Kavanagh: s locktång och dykning lågt till sin rätt att neka Rodallega att bevara Brighton ledning. Och tre minuter från tid ersättning mars låst till Joao Teixeira: s genomgående bollen och sköt förbi Bettinelli att slutade en viktig seger. Omdömen