fjorton-fifteenths Manchester United försäsongen av Athena Wnn

köpa fifa mynt på nätet Van Gaal prisade Alex Ferguson ser fram emot de röda återvände till vinnande Louis van Gaal tackade Ferguson: "Fergie" stöd är den drivande kraften av stress är ålder av Uniteds sex-spel Winning Streak stoppades efter att ha tagit Sir Alex Ferguson Manchester United innan han återvände till ligan efter den första strimma av 5 478 dagar 3 van Gaal: Falcao spelade bara 20 minuter, men också för att möjliggöra Omdömen Van Gaal debut Rooney 2 Manchester United 7 Omdömen

Phoenix sportnyheter Peking tid den 24 juli, klockan 11, säsong två tusen fjorton-fifteenths Manchester United försäsongen öppnare på Rose Bowl Stadium slagsmål, Uniteds 7-0 seger över Los Angeles Galaxy. Den första halvan, Danny Welbeck hjälpa Man Utd gjorde en drömstart och sedan Rooney gjorde om påföljder framför täthetsprovning efter paus. Omdömen

23 minuter, housaijiqi vänster fot skott efter bollen korset, David De Gea fick. Den 34: e minuten, Danny Welbeck up front av motståndare med bollen ner, var Mata frispark parerade genom vägg, då Rooney hörn, Peja plockade bollen direkt. Den 41: e minuten, orsakade Valencia genombrott korsning din motståndare en solklar hands innanför straffområdet, tryck på Wayne Rooneys högra fot-hög boll, även om domaren Perry rätt riktning, men det finns ingenting, 2-0! De första 45 minuterna, Manchester United gjorde ett mål, Welbeck rätt platt passera, den andra försvarare missade bollen, Rooney gjorde lätt, 3-0! Omdömen